Vacature gemeenteraadslid PrO 2018-2022

Vacature gemeenteraadslid PrO 2018-2022

OOIT OVERWOGEN OM RAADSLID TE WORDEN?

Solliciteren kan vanaf nu!

 

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Afgelopen maandag, 11 september, heeft de algemene ledenvergadering van PrO een profielschets vastgesteld voor nieuwe raadsleden. Raadslid zijn is boeiend, veelal leuk en kan veel voldoening geven. Het biedt je in elk geval de kans om meer direct invloed uit te oefenen op beslissingen over je directe woon- en leefomgeving.

 

Iedereen kan vanaf nu zijn belangstelling kenbaar maken. De sollicitatietermijn is geopend en sluit uiterlijk 15 oktober 2018. 

Naast deze oproep in de nieuwsbrief van PrO, die alleen naar de leden gaat, zal er ook een advertentie geplaatst worden in de Oegstgeester Courant van 20 september a.s.

Een brief of email met daarin een motivatie en een CV kan verzonden worden naar: solliciteren@progressiefoegstgeest.nl

 

Vanaf 15 oktober zal een selectiecommissie kandidaten uitnodigen voor een gesprek.
Deze commissie adviseert het bestuur over de volgorde van de lijst voor de verkiezingen.
De lijst zal definitief worden vastgesteld op een algemene ledenvergadering eind november.
Het verkiezingsprogramma wordt eerder al in een ALV vastgesteld. De gemeenteraadsverkiezingen zijn op woensdag 21 maart 2018.
Voor nadere informatie en bijvoorbeeld de profielschets voor gemeenteraadslid en lijsttrekker kun je bellen met of een email sturen naar het bestuur. Telefoonnummer van de voorzitter (Anton van Kempen) is 06-30089436