Onze lijsttrekker stelt zich voor

Onze lijsttrekker stelt zich voor

#1 – lijsttrekker: Melanie van Driel

Mijn naam is Melanie van Driel, wonend in de Bloemenbuurt, lijsttrekker van Progressief Oegstgeest. Wat ontzettend leuk dat ik jullie vanaf hier mag toespreken.

Duurzaamheid is voor mij in de breedste zin van het woord de drijvende motivatie achter mijn politieke activiteiten. Ik heb me altijd hard gemaakt voor het beschermen van bestaande natuur(-gebieden), dierenwelzijn en natuurcompensatie.
Zeven jaar geleden meldde ik mezelf aan als lid van GroenLinks en daar heb ik geen dag spijt van gehad. Binnen Progressief Oegstgeest voel ik mij helemaal thuis. Niet alleen is de partij sociaal, gericht op de inwoners van het dorp en hun behoeften, het is ook de partij in Oegstgeest die staat voor duurzaamheid.
Een groene gemeente heeft vele voordelen. Het zorgt voor een rustige omgeving waar jong en oud van kunnen genieten. Duurzaamheid betekent ook dat we actief inzetten op de transitie naar duurzame energie en zorgen dat we als gemeente zo weinig mogelijk onnodig restafval produceren. Als we de luchtkwaliteit van onze leefomgeving hoog willen houden en ook voor volgende generaties het leefklimaat van de Gemeente Oegstgeest zoals men dat gewend is hoog willen houden, moeten we daar actief beleid op voeren. Daarmee is het een noodzaak die we niet kunnen negeren.

Ik wil me de komende vier jaar voor deze, en vele, vele andere zaken inzetten binnen de gemeenteraad. Een stem op Progressief Oegstgeest is een stem op een team dat er zin in heeft, een team dat klaar is om verantwoordelijkheid te nemen en een team dat altijd zal zorgen dat de plannen van de gemeente sociaal, duurzaam en open worden gerealiseerd.

Stem Progressief, stem PrO!

Contact: mail Melanie