Save the date: 12 juni 2017 thema-avond ENERGIE(K)

Save the date: 12 juni 2017 thema-avond ENERGIE(K)

GA IK IN 2020 AAN ENERGIE VERDIENEN?

Nog steeds kost energie ons geld. Steeds duidelijker wordt dat dit gaat veranderen. Steeds minder energie verbruiken nieuwbouwwoningen. Steeds vaker klinken er stemmen die zeker weten dat een bewoond huis energie levert in plaats dit te verbruiken. Nu al zijn er ‘nul op de meter’-woningen. Het is dus kwestie van afwachten tot dit gebeurt. Maar wachten is niet het credo. Het is tijd voor aanpakken. Het wordt nog een forse klus om alle bestaande woningen …

Ga ik in 2020 aan energie verdienen? Zo snel al? Is het een schone droom? Of wordt het werkelijkheid? Daarover gaat de thema-avond van Progressief Oegstgeest op maandag 12 juni 2017 in het Dorpscentrum, Lijtweg 9 te Oegstgeest.

Die avond gaan we, na een actueel overzicht van de stand van zaken en twee inspirerende voorbeelden dichtbij, energiek aan de slag. Wat moeten we doen om het tot een groot succes te maken? Wat is de Oegstgeester Aanpak? Perspectieven?

Het gaat niet alleen over het hoe en wat we moeten doen. Het gaat ook over ‘voeten op de grond’: hoe ga ik of beter hoe gaan we dit bekostigen. In en outs van de fiscaal aantrekkelijke energiebespaarlening en andere mogelijkheden. Daarbij is het van belang duidelijk met elkaar te bepalen wat nodig is gemeenschappelijk te doen?

Het belooft een leuke interessante avond te worden. Na twee uur energie(k), om tien uur, sluiten we de avond in stijl af en drinken we nog wat.

Reserveer in je agenda: maandag 12 juni 2017; 20:00 uur! En zegt het voort!

Aanmelden is zeker weten dat er een plek is voor je om mee te doen! Stuur een mail naar ik-doe-mee@energietransitie-oegstgeest.nl