Succesvolle strategie bijeenkomst PrO

Succesvolle strategie bijeenkomst PrO

Op 28 augustus vond het jaarlijkse overleg tussen de raadsleden en bestuur van Progressief Oegstgeest en de ‘moederbesturen’ van Partij van de Arbeid en GroenLinks plaats.
Tijdens dit overleg hebben we stilgestaan bij drie thema’s, namelijk: strategie, de landelijke verkiezingen in 2017 en de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

We hebben afgesproken dat we Progressief Oegstgeest zichtbaarder willen maken in het dorp. Door onze goede naam overeind te houden en daar waar nodig te versterken. We willen als partij meer contact met organisaties en inwoners van Oegstgeest opzoeken. Dit doen we door onder meer themabijeenkomsten te organiseren over actuele onderwerpen, ons gezicht meer in het dorp te vertonen en vaker inhoudelijke werkgroepen in te stellen.

Daarnaast is afgesproken dat GroenLinks en PvdA elkaar in de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 niet ‘in de wielen zullen rijden’. We zullen bijeenkomsten goed met elkaar afstemmen en duidelijk blijven maken dat we ondanks de landelijke verschillen op lokaal niveau goed met elkaar samenwerken binnen Progressief Oegstgeest.

Ten slotte hebben we besproken dat wat ons betreft de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 direct na de Kamerverkiezingen van start gaat. Middels de recente opgezette permanente campagnewerkgroep zijn er reeds enkele acties in voorbereiding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.