P-NUTS Awards: nr.37 wint de publieksprijs niet

P-NUTS Awards: nr.37 wint de publieksprijs niet

Beste stemmers.

Op 16 april zijn de P-Nuts Awards uitgereikt.
Ondanks al jullie goede stemmen is het helaas niet gelukt om de publieksprijs in de wacht te slepen.
Maar we gaan onverdroten door met het CO2-neutraal maken van onze buurten.
Onder dank voor jullie steunbetuigingen,
Anton de vilder

 

De P-Nuts Awards is dé vak- en publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan lokale, duurzame energie-initiatieven. Met de uitreiking van de P-NUTS Awards willen de initiatiefnemers erop attenderen dat lokale, duurzame energie al (lang) kan.

Elk jaar zetten ze de voorlopers, de doeners, met een award in het zonnetje. Omdat we van hen kunnen leren, omdat zij de paden al voor ons hebben gebaand en opdat anderen hen kunnen navolgen.

Door een onafhankelijke jury, samengesteld uit verschillende vakgebieden, worden de inzendingen voor de P-NUTS Awards beoordeeld aan de hand van criteria die van te voren zijn vastgesteld.

Anton J.M. de Vilder1 is de initiatiefnemer van het project ‘Duurzaam Rendement initiatief Oegstgeest’ (project nr.37). Zijn project neemt dit jaar deel aan de P-Nuts Awards en heeft derhalve een inzending verzorgd om de bloemenbuurt en de zeeheldenbuurt CO2-neutraal te gaan maken.
Hierdoor beoogt dit project Oegstgeest als Duurzame gemeente op de kaart te zetten.

Om in aanmerking te komen voor de publieksprijs moeten veel mensen op deze inzending (nr.37) stemmmen. Wie de meeste stemmers weet te behalen, die wint de publieksprijsprijs. En zet daarmede zijn/haar gemeente in het zonnetje.

Laat Oegstgeest dat dit jaar maar eens zijn.

 

Hierbij vraagt hij niet alleen uw stem uit te brengen, maar dit initiatief ook onder de aandacht te brengen van uw leden, vrienden, kennssen en relaties opdat ook zij de gelegenheid hebben om dit initiatief te ondersteunen.

De Vilder vraagt ons op zijn initiatief te stemmen. Onder deze link vindt u waar en hoe u dat kun doen:
Even rechts je naam en e-mailadres invullen, langs de lijst met deelnemers scrollen en no 37: Duurzaam Rendement initiatief Oegstgeest aanklikken en vervolgens onderaan op “vote” drukken. Stemmen kan tot 16 april 12.00 uur.

1 Inititiefnemer en vertegenwoordiger van de Vereniging van Eigenaren van het grote appartementencomplex aan de Aert van Neslaan in Oegstgeest. Mail Anton.J.M. de Vilder

Via deze link kom je bij de beschrijving van project 37: Duurzaam Rendement initiatief Oegstgeest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.