Open brief aan inwoners Oegstgeest

Open brief aan inwoners Oegstgeest

Oegstgeest, 12 maart 2014

Beste inwoner,

Op 19 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Juist nu is het belangrijk dat u gaat stemmen, want er staat veel op het spel.

De gemeente wordt vanaf komend jaar ook verantwoordelijk voor ouderenzorg, jeugdzorg en ondersteuning bij het vinden van werk.

Als uw moeder / vader gebruik moet maken van thuiszorg, dan is het maar te hopen dat de gemeente dat goed regelt en daar voldoende geld voor beschikbaar stelt.
Als uw kind om welke reden dan ook niet goed kan meekomen kan een beroep op jeugdzorg nodig zijn. Ook dan moet u erop kunnen vertrouwen dat de gemeente die zorg goed georganiseerd heeft.
Belangrijke zaken die uw dagelijks leven behoorlijk kunnen ontwrichten. De verkiezingen op 19 maart gaan dus écht ergens over. U kunt met uw stem op Progressief Oegstgeest daar richting aan geven!

 

Wij vinden het belangrijk dat de gemeente Oegstgeest op alle terreinen een groot sociaal hart laat zien. Wij laten niemand vallen, wij laten ieder in z’n waarde en wij schrijven niemand af. Als lijsttrekker van Progressief Oegstgeest maak ik mij daar sterk voor.

Ik vraag uw steun voor deze inzet. Stem dus op Progressief Oegstgeest.

Het is ook dé lokale partij die zich al twintig jaar lang sterk maakt voor een groen dorp en een goed woon- en leefklimaat.

Ik voeg daar nog het volgende aan toe: met Johanna Haanstra als wethouder financiën heeft Progressief Oegstgeest een sterke troef in handen. In moeilijke tijden als deze hebben we een wethouder die, met het hart voor de bewoners, secuur op de centjes let hard nodig. Wij willen dat Johanna het werk afmaakt waaraan ze begonnen is.

U kunt op mij rekenen. Mag ik op uw stem rekenen?

Tim van Tongeren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.