Ledenvergadering 11 november

Ledenvergadering 11 november

Beste leden van Progressief Oegstgeest,

In de gemeenteraad is dit najaar weer veel aan de orde: de benoemingsprocedure voor de nieuwe burgemeester, de financiële positie van de gemeente, de begroting voor 2016 en last but not least de vluchtelingenproblematiek.
Inmiddels draagt ook Oegstgeest haar steentje bij aan het huisvestingsvraagstuk van vluchtelingen. In de afgelopen week werden ca. 120 vluchtelingen tijdelijk opgevangen in sporthal De Cuijl.
Dit steentje is klein, maar de vraag is actueel wat Oegstgeest nog meer kan en moet doen.

Al deze onderwerpen zijn belangwekkend genoeg om ook met u te bespreken.

Daarom weer een ledenvergadering.
Datum: woensdagavond 11 november. De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van de bibliotheek en KenO, aan de Lange Voort, nr 2. Aanvang: 20 uur.

De agenda van de vergadering is als volgt:

1. Opening
2. Verslag ALV van 2 juni 2015 (bijlage)
3. De actuele politiek.
4. Stand van zaken uitwerking benoemde speerpunten tijdens strategisch beraad van 10 januari 2015. Met name de thema’s “jongeren” en het bedrijventerrein Meob (werkgroepen).
5. Benoeming nieuwe bestuursleden.
Het bestuur is blij twee nieuwe kandidaat bestuursleden aan u te kunnen voordragen, te weten Arjen van Berkel en Marie Jetta den     Otter.
Aanvulling/uitbreiding van het bestuur is gewenst in verband met het vertrek als bestuurslid van Ton Kohlbeck en vertrek op niet al te lange termijn van Remko Veenstra en Frans Los.
Tegenkandidaten kunnen gesteld worden tot dinsdag 10 november door een briefje of mailtje te sturen aan de secretaris Saskia Rijghard via dit emailadres.
6. Rondvraag

Met vriendelijke groet,

Anton van Kempen
Voorzitter Progressief Oegstgeest
06-30089436

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.