Gemeenteraadsverkiezingen 19 mrt 2014

Gemeenteraadsverkiezingen 19 mrt 2014

De progressieve samenwerking in Oegstgeest zal ook in de volgende raadsperiode overeind blijven als de brede groep van directe PRO-leden samen met de Partij van de Arbeid  en Groen Links hun oproep  van duurzame, sociale en lokale politiek aan de inwoners van onze gemeente voorleggen.
PRO heeft de afgelopen 20 jaren verantwoordelijkheid nooit geschuwd en heeft ook nu weer na de laatste bestuurscrisis het voortouw genomen door in de persoon van wethouder Johanna Haanstra een dagelijks bestuurder naar voren te schuiven die als eerst verantwoordelijke de Oegstgeester financiën weer op orde moet brengen. Een zware taak die zij met vastberadenheid en deskundigheid ter hand heeft genomen. Maar het herstel zal niet vanzelf plaatsvinden.

Progressief Oegstgeest realiseert zich dat ook de komende Raadsperiode nog veel gevraagd zal worden van de inzet en het inzicht van de leden van het gemeentebestuur. Die leden zullen over veel kwaliteiten dienen te beschikken.

Daarom wil PRO zich voor de nieuwe raadsperiode meer dan ooit presenteren aan de Oegstgeester bevolking met een team kandidaten , dat aan deze kwaliteitseisen ten volle voldoet. Het bestuur van PRO doet daarom een oproep aan de leden om zich kandidaat te stellen voor de lijst en zich hiertoe aan te melden bij de secretaris van het bestuur, Saskia Rijghard-van Wezel.

Stuur een mail naar Saskia.

U heeft hiervoor de tijd tot 1 september 2013.

Om inzicht te krijgen in de voorwaarden met betrekking tot de kandidaatstelling en het profiel, als ook  in de verdere kandidaatstellingsprocedure verwijzen wij naar de “Opdracht kandidatencommissie PRO”.

Het bestuur van Progressief Oegstgeest hoopt op een  grote en kwalitatief sterke aanmelding en roept alle leden op zich hierop serieus te bezinnen!

Het bestuur van Progressief Oegstgeest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.