Femke Halsema bij Rijnlandse Boekhandel

Femke Halsema bij Rijnlandse Boekhandel

Femke Halsema in Oegstgeest

Op dinsdag 17 mei komt Femke Halsema op uitnodiging van de Rijnlandse Boekhandel naar Oegstgeest om te vertellen over haar in maart verschenen boek ‘Pluche’ waarin zij haar politieke memoires heeft opgetekend.

‘Pluche’ is de persoonlijke en openhartige autobiografie van Femke Halsema over haar jaren in de landelijke politiek. Twaalfenhalf jaar zat Halsema voor GroenLinks in de Tweede Kamer, maar op 17 december 2011 nam zij afscheid. Van vertegenwoordiger van een collectief wilde ze weer individu worden.

In ‘Pluche’ blikt Femke Halsema voor het eerst terug op haar leven in de Tweede Kamer: van haar begintijd als nieuwbakken Kamerlid tot geliefd fractievoorzitter die heel zichtbaar was in het publieke debat.

Ze beschrijft de impact die de politiek op haar leven heeft gehad. Bovendien geeft het boek een tijdsbeeld van een van de meest turbulente periodes in de geschiedenis van de Nederlandse samenleving met de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh, de paspoortaffaire rond Ayaan Hirsi Ali en de opkomst van Geert Wilders.

Plaats: Teylingen college, locatie Duinzigt, Wijttenbachweg 23, Oegstgeest.

Aanvang: 20.00 uur.

Toegang 10.00 euro, kaarten bij de Rijnlandse boekhandel, tel. 0715172271 of email: info@rijnlandseboekhandel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.