Bestuur

Marja Kraakman (voorzitter)
Mijn inspiratie

Verantwoordelijkheid voor de maatschappij en daarin mijn bijdrage bieden.
Het sociale gezicht blijven benadrukken, zeker in een tijd waar dat onder druk staat.
Betrokken zijn bij politiek bestuur is van belang, voor iedereen in Nederland. Als het kan wil ik dit ook overdragen naar anderen.
Samenwerking vind ik heel belangrijk. Daarom na meer dan 25 jaar sta ik nog steeds achter een partij als PrO waar de samenwerking tussen de Partij van de Arbeid en GroenLinks tot uitdrukking komt.

Contact

Mail Marja


Mia de beun (penningmeester)
Mijn inspiratie

Voor mij staat duurzaamheid vooraan op de agenda. Gezien de gevolgen van de klimaatverandering die al zichtbaar zijn  wil ik me inspannen om in Oegstgeest met elkaar het klimaat akkoord uit te voeren. Daarbij moeten de lasten verdeeld worden naar draagkracht. Als bestuurslid van PrO wil ik de wethouder en onze  raadsleden hierbij ondersteunen.

Contact

Mail Mia


Aukje Meppelink

Mijn inspiratie

Ik vind Oegstgeest een mooi en fijn dorp om in te wonen. En ik vind het belangrijk dat alle burgers de mogelijkheid hebben om invloed uit te oefenen op het bestuur van dit dorp, zodat het een mooi, sociaal en duurzaam dorp blijft.
Als bestuurslid van PrO, de bundeling van alle progressieve partijen van Oegstgeest, draag ik mijn steentje daaraan bij, door de partij en onze raadsleden te steunen bij hun taak.

Contact
Mail Aukje

Marie-Jetta den Otter
Mijn inspiratie
Duurzaamheid in de breedste zin van het woord is mijn levensmotto. Ik streef naar een duurzame maatschappij waarin iedereen kan zijn wie hij of zij wil zijn. Samen dragen we de lasten en zorgen we voor elkaar en de maatschappij. Deze uitgangspunten zie ik terug bij GroenLinks en bij Progressief Oegstgeest.
Contact

Monique Bruggeling

Mijn inspiratie
Sociaal voelend, duurzaam en zorgzaam met elkaar samenleven in Oegstgeest.
Contact
Mail Monique